Skip to Content Skip to Index Page
Passiespelen Tegelen 2020 (uitverkocht)

Passiespelen Tegelen 2020 (uitverkocht)

Theater
EEN UNIEKE THEATERBELEVENIS IN DE OPENLUCHT In de zomer van 2020 kunt u de 21ste editie van de Tegelse Passiespelen meebeleven. Bijna 300 acteurs, musici, koorleden en figuranten brengen in Openluchttheater De Doolhof de gloednieuwe productie ‘Hem achterna. Een passiespel’ op het podium. Een unieke theaterbelevenis voor oud en jong, voor iedereen.

De Passiespelen van Tegelen worden sinds 1931 om de vijf jaar opgevoerd. Leidraad in de voorstelling is het emotionele verhaal over de laatste dagen van Jezus; van zijn glorieuze intocht in Jeruzalem en het laatste avondmaal tot zijn dood aan het kruis en zijn verrijzenis. Aan dit aloude verhaal wordt niet getornd. Toch is elke editie anders, doordat het verhaal door een nieuw artistiek team wordt verteld en meer naar het hier en nu wordt gebracht.

Bekende en nieuwe verhalen smelten in ‘Hem achterna’ samen in een groots spektakelstuk over strijd, onderdrukking en verdriet. Maar vooral ook over liefde, vriendschap, vurige hoop en een oprecht geloof in een betere wereld. Herkenbaar, scherp en indrukwekkend. Het 21ste Passiespel zal verrassen en verbazen met openluchttheater dat schuurt, raakt en verbindt. Zingeving voor iedereen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...