Skip to Content Skip to Index Page
Van Brel tot Cash: Akoestisch Tuinconcert In Leeuwen

Van Brel tot Cash: Akoestisch Tuinconcert In Leeuwen

Op zondag 2 oktober vindt er in Leeuwen een bijzonder openluchtconcert plaats. Ron Verkoulen, Casper van Osch en Hen Schreurs trappen die dag namelijk hun ‘herfsttuinentour’ af met een akoestisch concert op de binnenplaats van de boerderij aan de Schilbergsweg 10. Later die maand treden ze ook op bij Ponyhof Heynkens in Elmpt en bij kasteel Aerwinkel in Posterholt.

Het wordt een buitengewoon tuinconcert met akoestische Americana, Country, Blues-, Rootsmuziek én Chanson. Kortom muziek in de Engelse, Franse en Jiddische taal én in het Limburgs dialect.

Limburger Ron Verkoulen (zang, gitaar) timmert al enkele jaren aan de weg met dialect-folk in het Limburgs oftewel ‘Plat met deepgang’. Brabander Casper van Osch (gitaar, mandoline, zang) was in zijn geboortestreek al een tijdlang actief met Country en Americana muziek. Hen Schreurs (Contrabas) is al jarenlang actief in het regionale en landelijke Blues-circuit.

In geval van regen wordt de tuin overdekt. Aangezien het aantal zitplaatsen beperkt is, wordt aanmelden via www.tuinentour.nl verzocht.
Entree: vrijwillige bijdrage.
Schilbergsweg 10 Leeuwen. Tuin open: 14.00 uur, concert: van 14.30 uur tot 17.00 uur.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...