Skip to Content Skip to Index Page
Hotel de Koekoek

Hotel de Koekoek

Als je een familiehotel runt, kun je ook vast wel een zorghotel runnen. Tenminste dat denkt de familie de Graaier. Een hotel is een hotel, en gasten zijn toch gewoon gasten, of ze nou wat zorg nodig hebben of niet...

Toneelvereniging Koldriek brengt een komisch toneelstuk dat zich afspeelt in deze tijd en inspeelt op de financiële zorgen rondom de zorg.

Familiehotel de Koekoek is eigendom van broer en zus de Graaier. Het hotel is door onverantwoordelijk management op het randje van een faillissement beland. Er wordt besloten om van het hotel een zorghotel te maken. Helaas is er geen geld voor personeel, dus niet alleen Judith en Gerrit moeten aan de bak. Ook de vriendin van Gerrit, Kimberly moet eraan geloven. Gerrit en Kimberly doen, zoals altijd, zo weinig mogelijk. Gelukkig biedt de bemoeizuchtige buurvrouw Bertha zich aan om als vrijwilligster een handje mee te helpen. Ook Rick, de zoon van Gerrit, wordt ingelijfd als personeel. Als de eerste gasten arriveren wordt al snel duidelijk dat werken in de horeca heel wat anders is dan werken in de zorg.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...