Skip to Content Skip to Index Page
content page title

VIA ZUID Sneak Peek

Theater
Blind date in het theater
VIA ZUID, talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg en Parkstad Limburg Theaters ontwikkelden deze nieuwe vorm van talentontwikkeling. Bij Sneak Peeks heb je een blind date in het theater met 2 of 3 jonge podiumkunstenaars per avond.
Zij presenteren en toetsen prille ideeën en onaf werk in korte en krachtige verrassingen. De Sneak Peeks bestaan uit een mix van verschillende disciplines zoals muziektheater, toneel, poëzie, dans, performance, of crossovers. Een spannende melange van rijp en groen, ingebed in warming up- en feedback-sessies.
Deze theatrale blind dates zijn unieke en inspirerende avonden voor publiek dat ‘in’ is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Na afloop van de presentaties gaan de jonge makers in gesprek met het publiek, omdat ze veel waarde hechten aan de mening van de toeschouwers en met de feedback eventueel hun werk kunnen bijstellen.
De afgelopen twee jaar programmeerde Parkstad Limburg Theaters dit project driemaal per seizoen in de kleine zaal. Ook voor het komend seizoen worden er drie avonden in Heerlen gevuld en daarnaast gaat de Sneak Peek op tournee. Schouwburg De Domijnen heeft ook een Sneak Peek serie opgenomen in het programma van 2019/2020. Hiermee geven we samen met VIA ZUID een extra impuls aan talentontwikkeling in Limburg.
Zin in meer Sneak Peeks?
di 19 nov 2019
di 17 mrt 2020

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...